Een gepersonaliseerde linoprint,
illustratie of zeefdruk?

Wil je jezelf of iemand anders graag een op maat gemaakte illustratie schenken? Wat is er nou leuker om te geven (en te krijgen!) dan een gezinsportret of een afbeelding van je trouwe viervoeter… De uitwerking hiervan kan digitaal maar uiteraard maak ik voor jou ook graag een unieke, handgeprinte linosnede.

Een uitnodiging, geboortekaartje, handgesneden stempel of zelfs bijenwasdoekjes op maat?
Geen probleem! Ik denk graag met je mee voor de perfecte oplossing.
Neem contact met me op voor een offerte op maat.

Hieronder vind je een paar voorbeelden van maatwerk.


Cobus

Geboortekaartje • linoprint

> Ontwerp en uitwerking geboortekaartje

De ouders van baby Cobus wilden graag een gepersonaliseerd linoprint kaartje met Afrikaans thema. Het idee aan vrienden en familie niet alleen een geboortekaartje, maar tegelijk een klein kunstwerkje te kunnen schenken leidde tot het ontwerp van dit kaartje.

Van het met de hand bedrukte kaartje werd vooraf een ontwerp gemaakt waarna de twee linoblokken werden uitgegutst. Hierdoor werd voor beide kleuren (donkerblauw en oranje) een stempel bekomen. Deze werden vervolgens afgedrukt op extra stevig, zuurvrij Zerkall-papier.

Het kaartje met de informatie over pasgeboren Cobus werd na de geboorte aangevuld met datum, gewicht, … en digitaal geprint op bijpassend dik Biotop-papier.

Met een mooi vormgegeven koperen paperclip werden beide kaartjes aan elkaar bevestigd en in een stijlvolle en stevige kraftenveloppe verstuurd.


Floor

Geboortekaartje op groeipapier

> Digitaal geprint geboortekaartje op groeipapier

Bijenwasdoekje • geboortegeschenk

> Bijenwasdoekjes met zeefdrukbedrukking

Wil je niets missen?

Voeg me dan toe op FACEBOOK en INSTAGRAM:

Enkele producten uit de webshop